Tabara de limba engleza – Ziua 1 – 2 august 2016

2 august 2016, 8:30. O pornim la drum plini de entuziasm si voie buna. Destinatia: Bran, Jud. Brasov – Tabara de limba engleza “Talk, Talk, Talk! English Summer Camp”!

Dupa cum sugereaza si numele taberei, ne pregatim pentru o saptamana cu un program intens si extrem de bogat in activitati de grup, un program menit sa contribuie la dezvoltarea abilitatilor de comunicare in limba engleza.

Ajunsi la destinatie, facem un tur al spatiului generos in care urmeaza sa ne petrecem urmatoarele 6 zile de tabara.

Dupa ce despachetam si ne instalam in camere, ne strangem pentru primul set de activitati al zilei: icebreakers! Activitatile planificate cu mare grija timp de cateva luni, au cateva obiective de atins: sa ne cunoastem mai bine, sa ne relaxam unii in prezenta altora, sa incepem maratonul de conversatie in limba engleza.

Conversatiile si jocurile sunt pe cat de interesante, pe atat de amuzante. Ne distram copios deja de la prima intalnire, ceea ce da tonul pentru o seara plina de rasete dar si provocari noi: luam interviuri, cautam indicii, comunicam de zor – inceputul nu e usor, dar am venit in tabara de limba engleza tocmai pentru a ne impinge putin dincolo de zona de confort si a incepe sa comunicam mai mult si mai bine in aceasta limba.

Continuand cu jocuri de tip icebreaker, ne destindem dupa activitatile mai serioase.

Alternand mereu intre jocurile distractive si cele serioase, nici nu ne dam seama cand vine ora cinei.

Dupa masa de seara, ne adunam iar pentru o ora plina de jocuri distractive de grup. Trecem astfel printr-o multime de cuvinte si expresii in limba engleza intr-o maniera relaxanta, si reusim sa radem in ciuda oboselii instalate.

In jurul orei 22, extenuati dupa o zi plina, ne indreptam spre camere. Prima zi de tabara e un adevarat succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *