Tabara de limba engleza – Ziua 3 – 4 august 2016

4 august 2016, 8:00. A sosit deja ziua cu nr. 3 din Tabara de limba engleza “Talk, Talk, Talk! English Summer Camp” !

Incepem aceasta zi cu mult mai mult entuziasm! La cateva minute dupa trezire, toata lumea e deja pe terenul de fotbal asteptand inviorarea de dimineata! E clar un lucru pozitiv si un semn ca acesti copii dependenti entertainment prin tehnologie incep sa prinda gustul interactiunii umane :))

Reusiti sa cititi cuvantul? :)) (E “Camping”)

Ziua cu nr. 3 aduce ateliere de gramatica bogate in competitii si jocuri de grup. Ne jucam cu timpurile, cu formularea de propozitii pozitive si negative, descurcam texte cu propozitii amestecate, si ne amuzam copios cu scrisori de dragoste compuse in echipe.

Dupa amiaza o pornim la drum spre castelul Bran. Cantecele noastre strabat strazile pustii ale Tohanitei. Am tinut-o intr-un cantec pana la Bran cand, vazand coada la bilete, ne-am pierdut brusc entuziasmul 😉

Drumul inapoi nu mai este atat de usor, mai ales ca avem sacose pline de sucuri si dulciuri de carat. Ne oprim sa-i asteptam pe cei incarcati cu bagaje si ne mai tragem putin rasuflarea.

Opririle dese ne permit sa admiram peisajul montan absolut de vis!

Incheiem ziua cu muzica, dans si multa, multa distractie!  Puteti viziona filmuletul pe Facebook, accesand link-ul de pe ecran. Tot pe pagina noastra de Facebook puteti viziona mai multe filme realizate la activitati:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *