IN SIGURANTA DUPA ORELE DE SCOALA

Centrul Educational Oaks Academy ofera program after school in sectorul 3, in cadrul sediului din zona Decebal/Bd. Hurmuzachi. Cladirea noastra se afla vis-a-vis de scoala generala Cezar Bolliac  (nr. 70).

Activitatile din cadrul programului After School sunt organizate sub directa si atenta indrumare a cadrelor didactice specializate, care ii vor asista pe copii la efectuarea temelor pentru acasa.

Copiii au acces la locul de joaca, la biblioteca, beneficiaza de masa de pranz gatita in bucataria proprie si o gustare inainte de plecarea acasa.

Elevii inscrisi la After School pot opta pentru cursurile optionale de karate, limba engleza si pictura.

Inscrierile se pot face oricand in timpul anului scolar, in limita locurilor disponibile.

Va invitam sa ne sunati pentru a programa un tur al centrului nostru educational.

Taxa lunara pentru programul after school este de 900 lei. Taxa include masa de pranz si gustarea de dupa-amiaza. Avem bucatarie proprie.

 

In atentia parintilor!

  1. Centrul nostru nu primeste inscrieri pentru copiii care doresc sa vina doar pe perioada vacantelor scolare si nici part time, cateva zile pe saptamana. Locurile noastre sunt limitate si sunt rezervate doar pentru copiii care opteaza exclusiv pentru programul nostru after school, nu sunt inscrisi in timpul anului scolar la alte centre, apeland la serviciile noastre doar pe perioada vacantelor, cand centrele pe care le frecventeaza sunt inchise.
  2. Nu oferim servicii de masa copiilor care vin la cursurile de limba engleza si nici supraveghere inainte sau dupa orele de limba engleza. 

Va multumim pentru intelegere!