Iata unele dintre cele mai des solicitate informatii din partea celor care ne viziteaza:

1.  I: Aveti bucatarie proprie sau lucrati cu o firma de catering?

R: Centrul Educational Oaks Academy are bucatarie proprie iar meniul nostru este stabilit de catre un medic nutritionist si in permanenta verificat de catre autoritatile competente. Bucataria noastra detine toate autorizatiile de functionare. Cei mici se bucura zilnic de mancare gatita proaspat chiar in incinta unității. Nu servim copiilor mancare preparata din alimente conservate, mezeluri si nu folosim aditivi alimentari artificiali. Dulciurile sunt si ele preparate in bucataria noastra si includ prajiturele cu fucte, placinte usoare cu branza dulce, chec, sau alte astfel de preparate inspirate de fructele de sezon. Copiii servesc zilnic multe fructe proaspete iar sucurile sunt preparate din citrice stoarse chiar inainte de masa. Preparatele din carne sunt pregatite numai din piept de pui dezosat: nu servim carne sau alte preparate din porc.

2.  I: Cand aveti vacante?

R: Gradinita și centrul after-school functioneaza pe tot timpul anului, cu exceptia unor scurte vacante in perioada Craciunului si a Pastelui. Functionam pe toata perioada verii.

Scoala de limbi straine functioneaza doar in timpul anului scolar. In timpul vacantelor nu se organizeaza cursuri.

3.  I. Ce taxe de scolarizare practicati?

R: Taxele noastre de scolarizare sunt in permanenta afisate pe site si le puteti vedea accesand acest link. Pentru detalii, consultati paginile dedicate serviciilor de care sunteți interesați.

4.  I: Ce fel de cursuri optionale organizati?

R: Lista noastra de cursuri optionale cuprinde: limba engleză, pictura, dansul modern, karate si Learn2B (program de dezvoltare personala sustinut de un psiholog). Cursurile optionale se platesc separat de taxa de scolarizare si nu sunt incluse in aceasta.

Pentru orice intrebari sau nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati.