Hai cu noi intr-o tabara de neuitat, cu un program bogat in ateliere de limba engleza, competitii sportive si activitati distractive, toate in limba engleza! Vei interactiona cu profesori nativi, iti vei imbunatati abilitatile de comunicare in limba engleza si iti vei face prieteni noi, pasionati ca si tine, de limba engleza!

Timp de 6 zile, copiii vor participa la tot felul de activitati interesante si distractive, in care isi vor utiliza la maxim abilitatile de comunicare in limba engleza.

Fiecare zi de tabara va incepe cu 30 min de exercitii fizice usoare in aer liber. Avem planificate cate 4-6 sesiuni de activitati pe zi: doua – trei sesiuni vor fi programate dimineata, doua dupa pranz si una seara, dupa cina. Activitatile vizeaza in primul rand imbogatirea vocabularului, imbunatatirea/corectarea pronuntiei, imbunatatirea exprimarii in limba engleza. Nu vor lipsi din program nici activitatile centrate pe gramatica, pe scris (spelling bee) si pe citit.

Drumetiile, jocurile in echipa, competitiile, balaceala in piscina acoperita, distractia de la Wolf Park Adventure din Bran, vor completa programul celor 6 zile de tabara.

Toate activitatile sunt adaptate nivelului de varsta. LOCURILE SUNT LIMITATE.

***In acest moment, locurile sunt ocupate pentru ambele tabere din aceasta vara***

***Nu mai primim inscrieri pentru taberele din luna august 2017***

Mona M.

O tabara excelent organizata din toate punctele de vedere, felicitari! Copiii s-au inscris de pe acum la urmatoarea, spera sa Cititi mai departe…